Nyt on sit käyty nt-ultrassa. Niskaturvotus oli 1,3mm ja muutenkin kaikki rakenteet oli niin kuin pitääkin. Illalla tuli vielä riskiluvut eikä niissä ollut mitään hälyttävää. Vauva oli oikein vauhdikas ja pyöri ympäriinsä ultratessa. Ultraaja oli kyl tosi hyvä, katsoi tarkkaan ja selitti ja esitteli myös eri rakenteita mm. toisen käden sormet näytti ja nimesi. Saatiin myös mukaan 5 kuvaa eli otti kuvia myös tosi hyvin. 

Sokerirasituksessa olin myös ja sieltähän tuli ne uutiset, mitä osasin odottaakin eli kaikki arvot pielessä. Nyt vielä enemmän kuin esikoisesta. Siispä ens viikolla neuvolassa saan taas mittarit sun muut ja alkaa taas seuranta ja lähtee lähete äitiyspolille. Vähän luulen, että nyt alkaa lääkitys aikaisemmin kuin esikoisesta. Saa nähdä, miten käy.

Edelleen etoo eli ei loppunut rv12. Todella ärsyttävä vaiva. Käy aika pahasti mun hermoille jatkuva etova olo. Ei oikeen jaksais tehdä mitään ton olotilan kanssa. Nyt oli anoppi auttamassa viikon niin sai levättyä onneksi. Voisin väittää tunteneeni jotain liikkeitä jo vaikkakin istukka ilmeisesti taas edessä. Mut niin samanlaista ja joka päiväistä, että en jaksa uskoa, että olisi vaan eksynyt pieru :D

Maha on jälleen iso eli ei todellakaan pysty peittelemään raskautta. Taas siis varmaan jättimaha tulossa. Seuraavat ultrat ois sitten heinäkuun lopussa ja elokuun alussa. Ensin mennään yksityiselle 4d-ultraan ja sit rakenneultraan julkiselle. Nyt onneksi viikonloppu ja mies jakamassa arkea. Lukee siis tenttiin joka juhannuksena niin oon ollut tällainen arki-yh. Melko raskasta näillä oloilla. Mut oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua kaikille!