Tänään alkoi uusi yritys eli päästiin tekemään 2. pas. Ensimmäinen sulatettu alkio selvisi sulatuksesta eli pakkaseen jäi nyt sitten vielä yhteen olkeen 2 alkiota eli yksi yrityskerta olisi jäljellä. Mutta ensin siis katsotaan nyt tämä yritys loppuun. Siirretty alkio oli kuulemma jo alkanut tulla ulos kuoresta eli kiinnittyminen pitäisi tapahtua tässä piakkoin, mahdollisesti jo tänään. Testipäiväksi määräytyi 12.3 eli pääsee sit loppureissusta hukuttaa murheensa viiniin jos silloin negaa näyttää. 

Fiilikset, no tuota noin. Pitäisi taas jaksaa olla positiivinen ja kai ajatella olevansa raskaana kunnes toisin todistetaan. Se on vaan niin raskasta tehdä se nega-testi ja saada mukamas ainakin henkinen keskenmeno. Ei vaan jaksaisi yhtään tyhjää testiä. Voi kun voisi sulkea ajatuksensa vaan testiin asti. Kun nyt näin ei ole, niin sitäpä taas etsitään oireita ja spekuloidaan niitä. 

Lutinukset siis aloitin eilen ja niiden laitto kyl tuntunut paljon helpommalta kuin Lugesteronien, kun on se asetin mukana. Paljon siistimpää hommaa ja tuntuu et saa syvemmälle laitettua. Saman verran suurinpiirtein on musta vuotaneet pois. Tälleen kun on kotona niin ei haittaa tuo annostuskaan 3 kertaa päivässä.

Eipä sitä kai taas voi kuin toivoa tai ainakin yrittää toivoa. Vaikeita päiviä taas edessä, ei mahda mitään.