Perjantaina  oli sitten ensimmäinen PAS. Ensimmäinen sulatettu alkio ei ollut selvinnyt, mutta toinen sitten selvisi. Tämä sitten siirrettiin. Siirto meni helposti ja kivuttomasti. Ruudulta näki, kun alkio lähetettiin  matkaan purskautuksen kera, niin kuin ensimmäisessäkin siirrossa näkyi samanlainen syöksy. No sitten vaan jatkamaan elämää niin kuin ei mitään. Testillä näkyy kuulemma ehkä 14.2 mutta viim. 16.2 testaus. No varmasti alan testailla jo tossa ennen 14.2..Tietystyi menkat pitäisi alkaa noin 12.2, mutta lugesteronit nyt voi toi pitää ne poissa. Niitä tajusin, että riittää vaan tolle 14.2 asti että täytyy ehkä sinne vielä soitella miten on, käynkö hakemassa uuden paketin varmaankin lutinusta kun luget loppu apteekista ja jatkan vielä pari päivää niillä.

Olotiloja, noh pe siirron jälkeen ei tosiaan juurikaan mitään. Eilen sitten iltapäivästä ja illasta vähän juili välillä mahaa, että oisko ollut sitten kiinnittymisyritystä ainakin tai sit vaan jotain lääkkeen aiheuttamaa. Tänään huomasin et kun nojaa eteenpäin niin tulee sellanen jännä tunne alavatsalle..sanoisko paine? En tiedeä oisko kohtu jotenkin vaan turvoksissa niin tuntuu sit jotain sellasta. Muutoin olotilassa ei mitään ihmeitä. Pe oli ihme huimausta aamulla, johtui varmaan taas lääkkestä. 

Nyt sitten vaan odotellaan, miten kävi. Jotenkin vaan taas ei jaksa uskoa, että heti tärppäisi. Meillä jäi siis pakkaseen nyt 3 alkiota ja sit on viel noin yhteenkertaan siittiöitä. Eli näiden alkioiden jälkeen sitten yksi mahdollisuus ICSI:llä. Silloin varmaan tehtäisiin uusi testi spremasta, onko siellä mitään. Mikäli ei niin sitten mentäisiin vaan luomusti ja katottais jos joku ihme sitten joskus kävisi. Me ei luovutettuja siittiöitä haluta käyttää. Siispä olisimme sitten iloisia, että saimme edes yhden ihanan tapauksen perheeseemme. 

Nää piinapäivät on kyllä oikeesti piinapäiviä. Ajatukset menee laidasta laitaan, sitä yrittää valmistautua jo testin tekemiseen ja negan näkemiseen. Voin vaan kuvitella miltä pettymykseltä se tuntuu, kun jokainen luomuna tehtykin testi tuntui, vaikka tiesi että niin tuskin koskaan tullaan raskaaksi. On myös vaikea verrata, mitään tuntemuksia edelliseen siirtoon kun silloin oli munasarjat niin turvoksissa ja koko alavatsa turvoksissa ja kipeä, ettei varmasti pystynyt tunnistamaan mitään oireita mihinkään suuntaan. Lisäksi en yksinkertaisesti yhtään muista, ainoastaan sen että kiinnittymiskipuja luulen tunteneeni. 

No varmasti piinailen lisää ensi viikolla.