Ajattelin jo tossa että en saa kyllä positiivista tulosta mistään testistä. Mutta tänään aamulla ovulaatiotesti näytti hymynaamaa. Siispä tänään pitäisi olla huippu hedelmällisyys. Täytyyhän sitä koettaa, vaikka en vaan jaksa uskoa, että siittiöitä löytyy tällä hetkellä yhtään ainutta. Mut ainakin nyt sit hormonitasot mulla nousee testin mukaan. Että jos niissä ei ois sit mitään. Tänään on kyl lisäksi ollut vasen puoli, noin munasarjan kohdalta ollut kipeenä, kuten ennenkin kun olen miettinyt voiko olla ovulaatiotuntemuksia. Ilmeisesti ovatkin niitä.

Tänään sain viimein raahattua itseni tekemään uudelle salille sopimuksen, niin pääsee taas aloittamaan treenailun. Koko viime syksy häiden jälkeen on mennyt vähän epämääräisesti salien ja ruokien suhteen ja iloisestihan nuo pudotetut kilot on kiivennyt takaisin päin. Tässä tuli myös vuoden vaihteessa eteen se, että salia on muutettava aikataulujeni takia. Ennen tuli käytyä työpaikan lähellä, mutta nyt kun teen lyhempää päivää niin joku kotia lähempi sali on järkevämpi. Siispä nyt sellainen löytyi ja soppari tehty, että nyt sitten jos sais taas salit aloitettua. Mulla on siis kohta 2 vuotta ollu pt. Tehty hyvää tulosta, mut nyt on kyl tullu otettua takapakkia. Mut jos se tästä nyt taas lähtisi etenemään haluttuun suuntaan. Siispä lihasta kasvattamaan ja läski sulamaan. 

Tänään myös selvisi koiramme allergiakokeiden tulokset. Koira on sitten 24 asialle allerginen mm. pölyt, punkit, ruoho ym. Nyt sitten lähtee siedätyshoidot kokeiluun, jos saataisiin apua niistä. Huvittavaa sinäänsä, että edellisen koiran kanssa käytiin sytostaattihoidoissa, mistä mahdollisuudesta kukaan ei oikeen ollut kuulutkaan ja nyt sit siedätyshoidot jotka yhtä utopiaa kaikille. Meillä taidetaan koiria hoitaa kuin lapsia ;)

Onneksi on viikonloppu! Tiedossa tosin opiskelua, mutta saapahan möllöttää kotona.