Nyt on sitten selvitetty, että alle 4 arvot sokereissa ei ole vaarallisia, kun eivät johdu lääkkeistä. Joten nyt voi niiden puolesta olla huoletta. Nyt jatkuu 3 viikkoa seuranta niin, että joka toinen viikko mittaan pistari-tyyppisesti 6 päivänä viikossa eli pääasiassa kerran, muutamana päivänä aamun lisäksi joku toinen ruokailu. Joka toinen viikko sitten vanhaan tapaan eli 4 aamua ja yksi kokonainen päivä. Mikäli ylityksiä ei tule 2 kertaa enempää/viikko niin sitten ei ennen tuota 3 viikkoa täydy olla yhteydessä Jorviin.

Nyt oikeastaan arvot pysyy hyvinä, syön sitten mitä vaan, mutta aamulla en kestä maitotuotteita. Ne nostavat arvot liian korkeiksi. Siispä aamupalat niukoiksi. Kävin neuvolalääkärissäkin, mikä oli kyllä jokseenkin niin turha keikka. Eli kun ei mitään ihmeitä ollut niin olin sieltä pihalla 10 minuutissa. Kuunneltiin sydänäänet vauvasta ja katottiin, että kohdun korkeus vastaa viikkoja. 

Muuten kotona onkin saanut hoidella tuota meidän koiraa. Sillä tiistaina leikattiin etutassu ja samalla pallit pois. Nyt sitten yritetään näitä haavoja saada kuntoon. Tassun haavasta on osa tikeistä jo irti eli menee avohaavana, joten paraneminen on pidempää. Onneksi meillä on naapurissa eläinlääkäri, joka työskentelee samalla eläinlääkäriasemalla missä käydään. Hän lupautui käydä tsekkaamassa haavaa kotona, niin ei tartte koiraa stressata eläinlääkärissä. Se kun vihaa eläinlääkäreitä ja käynnit ovat melko hankalia. Nyt toivotaan, että haava lähtee paranemaan eikä sitä jouduta alkaa uudelleen tikkaamaan. 

Väsymys kyllä rupeaa olemaan melkoinen ja se tulee päälle sellaisena täystyrmäyksenä. Työpäivän jälkeen on melkoisen loppu eikä jaksaisi enää mitään. Tänään nukuin aamulla puoli kymmeneen ja silti alkoi ihan hirveesti väsyttämään yhdeltä jo. No täytyy pyytää, että katotaan hemoglobiini ens kerralla neuvolassa, että onko se vaan laskenut nyt. Edelleen mahassa joka päivä tuntuu jotain pientä myllerrystä, mutta edelleenkään ei potkuja tai muita selkeämpiä liikkeitä. Ens viikolla onneksi se 4d-ultra niin näkee onko siellä kaikki kunnossa.