Nyt on sitten 5 päivä menossa, kun seuraan verensokeriarvoja. Ainoastaan yksi arvo on ollut yli sallittujen arvojen. Muutoin arvot kunnossa aika hyvin. Tosin joka päivä on tullut vähintään yksi alle 4.0 arvo, joka taas tarkoittaa hypoglykemiaa. Pohdin jo perjantaina, että pitäisikö soittaa äitiyspolille kun neuvola oli jo kiinni, että onko haitallista sikiölle ja minkä verran. No haitallista se siis varmasti on, mutta voinko sitten asialle mitään. Ruokavälillä 2,5h on tullut näitä 4 alituksia myös eli ei johdu liian pitkistä ruokatauoista. No mulla on myös tiistaina neuvolalääkäri niin katotaan mitä se sanoo.

Mieheni oli tämän viikonlopun Lontoossa tentissä, enkä uskaltanut hänelle kyseisestä asiasta edes mainita. Oisi vaan alkanut siellä hermoilemaan jos multa yöllä menee taju tai jotain. No onneksi yöt on nyt sujunut ihan hyvin,  oon yrittänyt syödä vielä ennen nukkumaanmenoa riittävästi. No jospa ensi viikolla selviäisi asian tiimoilta jotain. Laitan myös tänään Jorviin noita arvoja ja kyselen vähän sieltäkin, että mitä ovat mieltä.

Eilen oli varsinainen pallomahojen kokoontumisajot. Olin yhden kaverin synttäreillä ja heille on siis tulossa esikoinen lokakuussa ja sitten porukassa oli myös toinen kaveri jolla laskettuaika juhannuksen tienoilla. Olemme siis kaikki mieheni kaveriporukkaa ja ennen tätä ei kellään meistä ollut lapsia :D Vuonna 2016 siis 3 pariskuntaa sikiää. Kukaan ei myöskään tiennyt kenenkään toisen aikeista ennen kuin alkoi selviämään että yksi jos toinen on raskaana. Meillä kaikilla on myös todettu raskausdiabetes, että samaan jengiin kuulutaan ;D