Tällä viikolla oli miehellä toka syöpäkontrolli ja onneksi kaikki oli kunnossa ja keho parantuu pikkuhiljaa hoidoista. Tämä siis huippujuttu! Samalla hoidettiin lausunnot keväällä ennen hoitojen aloitusta otetuista sperma-talletuksista. No täytyy sanoa, että aika huonoahan tuo tavara on silloin ollut. Kaikkiaan on 7 olkea saatu pakastettua joista 2 vajaita. Ekoissa pakastuksissa liikkuvia siittiöitä ollut 1% ja leikkauksen jälkeen otetussa 20%, normaali olisi yli 50%. Ekasta näytteestä ei oltu mainittu siittiöiden määrää mutta tokassa oli 3,4milj kun normaali olisi 20milj. Että saa nähdä onko noista pakastuksista oikeesti mihinkään. No toivottavasti niillä voisi edes icsiä kokeilla. 

Tietysti pitää vielä pitää toivoa yllä, että siittiöitä alkaisi nyt vielä muodostua uudelleen hoitojen jälkeen ja se olisi laadultaan parempaa. No se selvinnee seuraavien parin viikon sisällä, mikä on tilanne nyt. Ja kuulee sitten onko noilla talletuksilla mahdollista yrittää jotain hoitoja. 

Sekin on huvittavaa kuinka eri ihmisiltä/tahoilta saa eri mittaisia suosituksia siitä, koska lasta saisi yrittää syöpähoitojen jälkeen. Yksi syöpälääkäri sanoi, etteihän kukaan tuu kattomaan mitä te teette. Että varoaikoja on vaikeeta sanoa. Yks lääkäri sanoi, että kyllä meille ois sanottu selkeä varoaika jos sellainen olisi. Lääkkeissä sanotaan että puoli vuotta hoitojen päätyttyä. Nyt oli sanonut syöpäklinikalla sairaanhoitaja, että vähintään vuosi mahdollisesti kaksi pitäisi olla yrittämättä, kun siittiöt saattavat olla niin vioittuneita, että voi tulla vammaisia lapsia. No nyt tuli joulukuussa täyteen se puoli vuotta hoidoista, että on ainakin tuo lääkkeissä mainittu varoaika täyttynyt. Ehkä tähänkin saadaan joku mielipide ens viikolla.