Kävimme maanantaina Femedassa 4D-ultrassa. Siellä tutkittiin ja todettiin, että vauvalla kaikki hyvin. Rakenteet on niin kuin pitääkin. Kasvussa on edellä joidenkin mittojen mukaan jopa 1,5 vkoa, mutta meillä ei tuo laskettuaika tietysti muutu, kun tiedetään tarkka hedelmöitysaika. Tänään siis viikkoja 20+0. Joten odotamme pitkää kaveria. Painoa taisi olla reilu 370g tällä hetkellä. 

Istukka mulla on edessä ja kohtu kuulemma aika takana ja vauva sitten vielä siellä lähempänä selkärankaani kuin vatsaani, joten tästä johtuen ei liikkeet oikein tunnu. Se möyriminen on ainoa edelleen, mitä välillä tuntuu. saa nähdö miten pitkälle sitten menee ennen kuin rupeaa tuntumaan potkut vatsalla. Sijainnista johtuen ei ole myöskään helpoin ultrattava, lääkäri joutui oikein survomaan, että sai rakenteet näkyviin. Lisäksi vauva päätti pysyä yhteistyöhaluttomana ja lymyili koko ajan kädet nyrkissä kasvojen edessä ja sellaisessa asennossa, että kasvoista ei nähty kuin pieni siivu. Lääkäri totesi kääntämis/liikutteluyritysten lopuksi, että siinä oli nyt mitä näitte nyt, loput selviää sitten synnytyksessä :D

Niin, kukako siellä sitten lymyää? No lääkäri jo aika alussa kysyi tiedetäänkö sukupuoli ja halutaanko tietää. Kun vastattiin että ei tiedetä ja halutaan, sieltä tuli heti vastaus: sata varma poika. Näin ollen ajatuksemme, joka on alusta lähtien ollut poika, on totta. Tuntuu kyllä konkreettisemmalta kun tietää. Se, että siellä on poika eikä vain joku tyyppi. Jospa sitä nyt osaisi sitten alkaa pikku hiljaa katsomaan jotain tavaroitakin herralle valmiiksi. Hauska yhteensattuma, jonka tajusin yks päivä, on että mulle on "lapset" aina tullut marraskuun alussa eli molemmat koirat on tullut aikoinaan luovutusikään marraskuun alussa ja nyt ihmislapsemmekin päättää saapua silloin. Tosin voi olla, että tämä kaveri ottaa jo varaslähdön ja saapuu lokakuun puolella. 

Mutta nyt töihin iltavuoroon, sitten olisi vielä huominen aamuvuoro ja siitä matka kohti pohjoista anoppilaan juhannusta viettämään. Oikein ihanaa ja rentouttavaa juhannusta kaikille!