Eilen oli sitten lääkäri, jossa käytiin hoidot läpi, mahdolliset haittavaikutukset ym. Sitten tutkittiin mut taas ultralla ja näytti, että menkat alkaa hetkenä milloin hyvänsä. Ja alkoivatkin siinä ultran lopulla, mikä oli aika hauskaa. Siinä sitten yhteistuumin päädyttiin siihen, että näistä menkoista yritetään. No mun menkat ei vielä silloin perjantaina vielä kuuteen mennessä kunnolla alkaneet, joten pistokset alkaa nyt sit sunnuntaina eli huomenna. .

Huomasi taas miten pessimisti sitä on, kun jotain siinä jo puhuin, et sit maaliskuussa pidetään kuitenkin tauko ja sit sen jälkeen katotaan seuraavaa kertaa.. Lääkäri alko nauramaan ja sanoi että kyllä me täällä joskus onnistutaankin ja ihan ensimmäisellä kerralla. Totesin että totta, ei vissiin pitäisi ajatella jo seuraavaa kun ensimmäistäkään yritystä ei olla tehty :) Musta vaan tuntuu, että itellä kaikki menee aina vaikeemman kautta niin sitä valmistautuu jo siihen että yrityksiä tulee useampia.

Käytiin myös pistokoulutuksessa ja sain pistää itseäni ekan kerran. Vatsamakkaraa on sen verran, että ihan näppärästihän se piikki sinne upposi. Sain oman laukun, missä oli pistokynä ja rasia sille, sitten riskijäteastia eli siis astia neuloille ja sit pari neulaa ja ruiskua valmiiksi pregnyl lääkkeelle tulevaisuudessa. Nyt siis edetään niin, että huomenna tosiaan alan pistää puregonia 133 IU/pvä. Ens viikon ke on sitten eka ultra jossa arvioidaan miten on munarakkulat lähtenyt kasvamaan ja täytyykö annosta muuttaa johonkin suuntaan. Sitten pe olisi uusi ultra jossa arvioidaan milloin otetaan jarruttava lääke mukaan kuvioihin. Jos kaikki menee putkeen niin sit viikolla seitsemän olisi keräys. Nyt täytyy yrittää pysyä positiivisena ja mennä vaan askel kerrallaan, mikä on todella vaikeeta mulle. 

Pientä lisähaastetta tuo vielä se, että mulla alko flunssa. Toivottavasti se ei sotke tätä kaikkea.