Varhaisultrassa käyty ja sieltä löytyi sykkeellinen kaveri joka vastasi päiviä eli 7+6. Kaikki oli siis niin kuin piti eli sikiö vastasi kokoa, ruskuaispussi oli oikean kokoinen, ennen kaikkea syke oli vahva ja sikiö oikeassa paikassa. Laskettuaika on siis 19.12. eli jouluksi kotiin ;) 

Pahaolo on jatkunut, välillä ihan hirveä olo. Mä vaan niin toivon, että tää loppuu viimeistään silloin vko 12 niin kuin viimeksikin. Tää on niin lamauttavaa ja ruokailut haastavia, kun hajut ällöttää ja ruoan ajatteleminen saa ällöttämään. Hienoa siinä miettiä, mitä tekisi perheelle ruoaksi. Yöks. Oon kyl vaan pakottautunut syömään vaikka ällöttää. Muuten tulee vaan hirveempi olo. Tosin tällä hetkellä on sama syökö vai ei kun aina tulee huono-olo.. 

Nyt on myös molempien sisaruksille kerrottu ja miehen vanhemmille laitettiin äitienpäivälahjaksi valokuvakehys jossa oli kuva esikoisesta liitutaulu kädessä, jossa luki isoveli joulukuu 2018 ja alla ultrasta kuva. No pakettihan oli avattu jo eilen eikä huomenna vasta kun on äitienpäivä..No ei tullut yllätyksenä, että paketti avataan ennakkoon.

Maha on taas melkoisen turvonnut eli varmaan taas jättivatsa tulossa. Vähän vaikeeta peitellä tota. Kävin jo töissäkin ilmoittamassa, että en palaa jos kaikki menee hyvin ennen kuin joskus 2020. 

Mut semmosta tänne kuuluu. Ehkä enemmän tekstiä sit, kun tää pahaolo taittuu. Nyt ei vaan jaksa ja pysty.

8+3