Viime kerrasta onkin pitkä aika. Kerran tosin jo sain kirjoitettua pitkän tekstin, mutta netti katkesi ja samalla tuhoutui koko teksti.. Joten otetaan pientä kertausta taakse päin. Pahoinvointi loppui sinä aamuna kun tuli 12 viikkoa täyteen. Melkoisen tarkka lapsi ;) Tuntui, että olen kuin uudesti syntynyt, kun pahaolo helpotti ja pystyi esim. menemään ravintolaan syömään kun ruoan hajut ei enää ällöttäneet. 

Käytiin myös ekassa ultrassa ja niskaturvotusta ei ollut. Myöskään verikokeet eivät osoittaneet mitään poikkeavaa. Ultrassa oli varsin villisti liikkuva ja pyörivä lapsonen. Ultran mukaan kaikki oli siis kunnossa. Maha on siitä jatkanut kasvuaan ja olenkin melko kookas jo nyt. Paidatkin oli vaihdettava äitiyspaitoihin, koska normaaleissa omissa paidoissa rupesi pituus jäämään lyhyeksi. 

Kävin sokerirasitus testissä ja sieltä tulikin sitten vähän huonommat uutiset. Kaikki 3 arvoa pielessä :( Näin ollen meikäläisellä todettiin raskausdiabetes ja koska kaikki arvot pielessä niin se on vaikeatasoisempi. Mulla piti olla diabeteshoitajalle käynti tällä viikolla, mutta peruivat 10 min ennen varattua aikaa.. Siirtyi sitten ensi viikkoon. Jospa silloin onnistuisi tuo käynti ja saisin mittarin itselleni, että voisin alkaa mitata, missä lukemissa arvot pyörivät. Nyt siis päällä dietti jolla yritetään saada arvot alas. Jos tämä ei tuota tulosta, niin sitten alkaa lääkitys eli insuliinin pistäminen. Sain jo Jorvista kutsun lokakuulle, varmaankin synnytystapa-arviointiin. Hyvissäajoin ainakin lähettävät kutsun. 

Rasituksesta maha vetää aika pinkeäksi eli niin työpäivän aikana kuin myös koiran kanssa kävellessä. Saa nähdä pystyykö sitä olemaan loppuun asti töissä. Mitään liikeitä ei tunnu vielä, mutta kai siellä mahassa kaikki on kunnossa. Pitää kai vaan oppia luottamaan siihen. Murehditaan sitten jos jotain muuta todetaan myöhemmin. Tänään on menossa 16 + 4.