Onpas aika taas vierinyt. No aloitetaan vaikka noista sokereista, mittailtu on ja viikko sitten nostettiin metformiini-annosta 2x3  mutta ei mulla silti pysy noi aamupaastoarvot rajoissaan. Tänään laittelin sit taas arvoja menemään äippäpolille, oottelen sieltä sit sitä vastausta, että milloin aloitetaan insuliini. Nyt on kyllä niiltä noi vastaukset kestänyt pitkään, laitoin viimeksi jo uudelleen viestiä, kun oli melkein viikko kulunut ilman vastausta. No olikohan unohtunut kun sit tuli vastaus heti seuraavana päivänä.. 

Sitten näihin ultriin eli käytiin viime viikolla 4d-ultrassa yksityisellä ja tänään oli virallinen rakenneultra. Kaikki rakenteet oli kunnossa, koko vastasi pari päivää pienempää. Jotenkin helpotti, kun siis esikoinen oli tässä vaiheessa jo yli viikon edellä. Jospa ei kasvaisi ihan niin isoksi kuin veljensä. Ei tarttis pusertaa ulos sit mitään jättivauvaa. Tuo radi kuitenkin tekee riskiä isokasvuisuudelle. No nyt on kyllä paino pysynyt paremmin hallinnassa ainakin tähän asti. Sitten se, että kumpi meille onkaan tulossa. Oma fiiliksenihän on ollut, että meille tulee toinen poika. Mieheni toivoi tyttöä ja ultrissa paljastui, että meille tulee tyttö. Kääks, siis pikkuhiljaa alan nyt tottumaan ajatukseen. Olin tainut kaikki tyttöhaaveet haudata niin syvälle, niin olin todella hämmästynyt tyttösestä. Nyt sit pitäisi esikoisen vaatekaappi käydä läpi ja kattoa, mitä voi tytölle käyttää. No tokihan voi vaikka mitä, mut karsin kyllä kaikkein poikamaisimmat pois. Sit pitää jotain tyttökuoseja ostella. Onneksi kaikki tarvikkeet on tallella niin ei tartte niitä ostaa uusia, ovat kuitenkin ne kalliimmat. 

Sitten esikoiseen iski enterorokko viime viikolla, melkoisia öitä ollut kun toinen huutaa koko yön. Nyt viime yönä nukuttiin koko yö. Aah, ihanaa. No nyt vaan pitää vielä toivoa, ettei iske meihin vanhempiin. Kuulemma aikuisilla monesti vielä hirveempi tauti.

20+6