Tänään oli Jorvissa käynti ja arvioitiin vauvan kokoa. Tänään siis 36+0 ja painoarvio oli noin 3,6kg eli iso jätkä. Lääkäri päätyi siihen, että keskustelee huomenna aamulla toisen lääkärin kanssa, että tehdäänkö lapsivesipunktio jotta nähdään onko keuhkot kypsät ja ettei lapsella ole mitään ahdinkotilaa. Sinäänsä ultrassa näytti olevan kaikki kunnossa. Lääkäri teki myös sisätutkimuksen, mutta paikat eivät ole vielä kypsät, joten käynnistys ei välttämättä edes onnistuisi vielä. Hän lupasi huomenna soittaa, mitä tehdään punktion kanssa. Jos ei tehdä punktiota, niin sitten seuraava käynti olisi 2 viikon päästä eli 38+0. Vähän luulen, että sen jälkeen käynnistellään.

Nyt sitten odotellaan huomista tuomiota ja katsotaan miten homma lähtee etenemään tai lähteekö. Tulisivat nyt vaan tuo tilattu sänky ja lipasto niin pääsisi laittamaan niitä kuntoon. Täytyy käydä ylihuomenna kyselemässä, jos ei ennen sitä mitään kuulu. Lupasivat kuitenkin ne täksi viikoksi.

Huomaa kyllä, miten rupeaa oma mieliala olemaan jo varsin kypsä. Nukun yöt niin huonosti ja muutenkin olotila on niin ahdistava. No yritän tukeutua siihen ajatukseen, että 2 viikkoa ehkä enää jäljellä, on se parempi kuin se 4 viikkoa, mikä olisi laskettuun aikaan. Palaan varmaan huomenna asiaan, että mikä oli tuomio.