Tein eilen aamulla useamman eri testin, kaikkia mitä kaapista löytyi. Tein Onestepin raskaustestin jossa 2 viivaa, niiden ovulaatiotestin jossa yhtä vahvat viivat, tein apteekin raskaustestin jossa kaksi viivaa, sitten clearblue digiovistesti jolla hymynaama ja clearbluen digi raskaustesti joka sanoi raskaana 2-3viikkoa. Näiden perusteella nyt uskon todella olevani raskaana. Soitin klinikallekin ja kerroin uutiset. Varhaisultra varattiin nyt sit 8.5, joka sattuu olemaan myös meidän tapaamispäivä mieheni kanssa. Toivottavasti tuo hyviä uutisia. Nyt sitten ehkä menossa rv 4+3? Unohdin siinä soittaessa varmistaa, että mites se nyt lasketaan tässä siirrossa, mut aika lähelle se tuo on päivän kahden heitolla suuntaansa.

No nyt jotenkin musta jo välillä enteilee huonoa etovaa oloa. Ei vielä varsinaisesti, mut sellasta alkutuntemusta. Tai sit vaan pelkään sitä niin paljon, että saan itselleni sen aikaan. Mahaa myös nippailee silloin tällöin, kumarassa olo saa ehkä just vähän tuntumaan enemmän. Niin ja muita alkuoireita piinapäivillä joita en tainut viime kirjoituksessa mainita, tai sit tulee kahteen kertaan, oli nivussäryt jotka särki reisiä pitkin tonne polviin asti ja sit yks päivä meijän koira haisi koiralta. Siis musta se ei normisti haise koiralle eli sellaselle vähän märälle ja nyt yks päivä haisi. Tätä siis oli edellisessäkin raskaudessa alkuun.  

Nojoo. Olen liittynyt muutamalle keskustelupalstalle muiden raskaana olevien kanssa. Vähän pelottaa taas taikauskoisesti, että seuraako siitä huonoa. Tiedän, ei oo taas järjen kanssa mitään tekemistä :D Mut yritän nyt pakottaa itseni olemaan huolettomampi. Se ei tule olemaan helppoa, mutta jos tämä raskaus on yhtä hankala kuin eka, niin pakko keventää ees jostain päästä. 

Raskaustestejä teen varmasti edelleen, noita onestep tikkuja löytyy kaapista pino, niin katellaan tummuuko miten. Lisäksi on cb digitestejä, niin teen ne varmaan tossa ens tai seuraavalla viikolla. Jos sais sen 3+ viikoiksi sitten. Verikokeeseen en nyt aikonut vielä mennä, meen sit jos alkaa ahdistaa, näin sanoivat myös klinikalta. Mutta katotaan, miten mahdollinen oireilu etenee ja ylipäätänsä raskaus. Mut ainakin toistaseksi vahvasti raskaana.