Ei tullut iloista yllätystä ystävänpäivän aamuna eli puhdasta negaa edelleen. En myöskään jaksanut soittaa klinikalle, joten päädyin siihen, et laitan huomenna vielä lutinuksen. Pe sit lopetan lääkityksen ja teen vikan testin. Sit ois tämä yritys taputeltu. Laskeskelin tossa, että näyttäis kyllä siltä, että ei päästä siirtoa yrittämään seuraavaan kiertoon. Kuukautiset varmasti alkavat vasta joskus ens viikon alussa, jolloin ovulaatio tulee todennäköisesti niin, että ollaan sitten Lapissa lomalla. No eipä tarvitse sitten kenellekään selitellä mitään. Sit toivon mukaan huhtikuusta uutta yritystä. 

Mua vaan ahdistaa tässä kaikessa vielä se, että lupailin töihin ilmoitella huhtikuussa jo vähän suunnitelmiani oonko palaamassa töihin syyskuussa. Tällä hetkellä vaan ahdistaa koko ajatus töihin paluusta. Olin siis ajatellut, että jos olisi raskaana niin pystyisi sit säätämään ja ilmoittamaan töihin, että en oo tulossa hetkeen vielä. Nyt sit pitäisi miettiä joku päivämäärä. Mietin, jos ilmoittaisin tammikuun. Silloin ois esikoinen 2v, että jos silloin aloittais sitten päiväkodissa. Siihen mennessä oltaisiin varmaan sitten käytetty meijän kaikki pakasteessa olevat alkiot ja siittiöt. Sit jos ei toista lasta tule, niin sit käy niin ja sit jatketaan elämää tällä kokoonpanolla. Saisin myös pelattua vielä vähän aikaa sille, että voisi hakea myös jotain muuta työpaikkaa.

Laskeskelin tossa todennäköisyyksiäkin. Kun lääkäri sanoi, että noin 80% alkioista selviää sulatuksesta, meillä oli 5 alkiota joista nyt yksi on kuollut sulatuksessa eli silloin jo 20% on kuollut alkioista. Näin ollen siis loputhan pitäisi selvitä. Sit meille annettiin noin 30% onnistumismahdollisuus eli noin 1/3 siirrosta vois toimia, tällöin jos meillä olisi 2 siirtoa jäljellä, kun siis meillä on 2 oljessa alkiot, niin silloinhan jompi kumpi siirtokerto pitäisi onnistua. No joo, eihän se tosi elämässä näin mene tietenkään. 

Vähän tossa mietiskelin niin, että yritetään nyt tuolla noi pakasteessa olevat alkiot ja sit varmaan vois yrittää siirtyä sinne toiseen klinikkaan, missä meijän ensimmäinen lääkäri työskentelee nykyään. Tekisi siellä sit varmaan viimesin ICSI:n. Jos nyt tuolta ei jotain superhyvää lääkäriä osu meille, kun siis lääkäri vaihtuu nyt, kun tämä jonka kanssa tämä ensimmäinen yritys tehtiin, niin siirtyi Naistenklinikalle. No näillä mietteillä eteenpäin odottelemaan, milloin ne kuukautiset sit alkaa näkymään. Toivotaan, et alkaisivat tosi nopeasti viikonlopun aikana.