Viimeinen lomaviikko menossa. Lomalla ollaan käyty pohjoisessa ja ulkoiltu ja syöty hyvin. No olotilani lomalla on ollut vaihteleva. Ensinnäkin vaivana on lähes joka päivä levottomat jalat. Niihin yrittänyt jalkojen koholla pitoa, kylmää, hiruroid-voidetta, lymfa-hierontaa..no oireet on ja pysyy eli parasta silloin vain nousta sängystä ylös pyörimästä ja esim. seisoskella ja kävellä ympäri kämppää. Tai esim. lukea tai tms. jotta iskee väsymys ja nukahtaa.

No toinen ongelma on uniongelmat, jotka osin johtuu tuosta levottomat jalat-oireilusta, mutta joskus sitten ei tule sitä vaan joko ei saa vaan unta, tai nukahtaa ja herää parin tunnin päästä vessaan ja sitten ei nukahdakaan uudelleen vaan valvoo pari tuntia ja/tai sitten herää viideltä aamulla eikä saa enää unta. Olo onkin sitten aika pöhnänen ja huono olo iskee helposti.

Kolmas ongelma on sokeriarvot. Ne hetkeksi parani loman alussa, mutta sitten ne nousivat taas ja rupesi tulemaan useampia arvojen ylityksiä. Siispä määräsivät Jorvista nyt Metforem-lääkityksen alkamaan. Mikäli tästä tulee liian pahoja sivuoireita eli esim. pahoinvointi, ripuli, vatsakivut jne./ ei anna kunnon vastetta niin sitten siirrytään insuliiniin. Jorviin tuli myös kutsu syyskuun puoliväliin, missä varmaan tarkastellaan tilannetta ja ehkä arvioidaan vauvan kokoa. 

No tästä koko combosta seurasi se, että kävin sitten eilen neuvolalääkärillä ylimääräisellä käynnillä kun sinne neuvolasta pistivät ja laittoivat loppuajaksi sairaslomalle. Nyt siis en enää palaakaan töihin, mikä tuntuu hyvin oudolta ajatukselta. En tiedä, koska sinne palaan/palaanko ollenkaan. Mietinnässä siis ollut myös työpaikan vaihto. No ensi viikolla täytyy käydä oma kaappi tyhjentämässä, antaa sairaslomatodistus ja palauttamassa avaimet sekä viemässä vähän lähtökakkua. Saa nähdä tuleeko kyyneleet silmiin, kun tuntuu, että viime aikoina on ollut kyyneleet aika herkässä.

No jotain edistystä on saatu vauvan tavaroissa. Saatiin päätettyä, mitkä vaunut otetaan. Olin siis ollut vakaasti sitä mieltä, että meille tulee Britaxin go next vaunut. No nyt sitten viime viikolla törmäsin netissä Stokken Trailz vaunuihin, jotka alkoivat kiinnostaa. Käytiin vertailuja tekemässä kaupassa ja lopulta päädyttiin Stokken vaunuihin. Ne tuntu jämäkämmiltä ja kun on tuo yli 50kg koira menossa mukana niin tuntuivat vakaammilta. Ihan mielettömän hyvää palvelua saatiin Olarin Baby style-liikkeestä. Myyjä yritti oikein keksiä mulle jotain eroja, että helpottaisi mun ostopäästöstä. Yks myös ratkaseva tekijä oli vaunukopan korkeus. Kun molemmat ollaan pitkiä ja mies sen yli 190cm niin tossa senkään ei tarvitse kumarrella pahemmin vauvaa koppaa laittaessa. No mut nyt ne on ostettuna ja tilauksessa. Väriksi tuli black melange. Eli otettiin siis vaunukoppa, ratasistuin, turvakaukalo kaikki samaa sarjaa ja väriä. Noin kuukauden päästä pitäisi tulla niin pääsee sit vähän koiran kanssa harjottelemaan tota kärryttelyä.

No mut tällaista tällä hetkellä. Ehkä sitä saa tännekin nyt kirjoiteltua useammin kun on tuota aikaa.