Pienellä anopin painostuksella, häidemme kiitos-kortit pistetty tilaukseen. Pitäis vielä väsätä kuvakirja päivästä, mutta kun tietää, että se vie useamman tunnin niin ei vaan jaksaisi aloittaa ja hyviä kuvia on myös niin paljon, että valitseminen tulee olemaan haastavaa. No jospa sen tässä joku päivä sais katottua kasaan. Ollaan kyllä hyvin säästytty noilta vauva-uteluilta häiden jälkeen. Ei varmasti kukaan uskalla kysyä, kun tietävät syövästä. Hyvä näin, saadaan olla rauhassa. Toki tiedän, että varmasti vatsanseutuani tarkkaillaan ohimennen. Tekis välillä vaan aloittaa keskustelu sillä, että jeps on tullut lihottua häiden jälkeen, ei siellä mahassa muuta asusta kuin puhdasta ihraa :D

Varmasti osuttiin kyllä ovulaatio-aikaan. Oireet oli niin selvät ja tietysti kun se testi sen vielä vahvisti. Tänään ollu huono olo, jostain syystä. Mies heti, että oot varmaan raskaana. No, eipä taida oireet nyt ihan päivässä alkaa kuitenkaan. Mut on tää tietty osaltaan vähän raskastakin, kun sitä tarkkailee koko ajan kehoaan ja joka oiretta. Varmasti saan itseni taas valeraskaaksi ja kaikki maholliset oireet päälle. No onneksi ens viikolla alkavat meidän tutkimukset ja sit tiedetään ehkä missä mennään. 

Se on vaan ärsyttävää kun ei osaa ottaa asioita rennosti. Koko ajan mun päässä joka asiaan mietin, et mitenköhän se onnistuu jos oonkin raskaana. Esim. saatiin häälahjaksi kuumailmapallolento, niin mietin eilen et ottaakohan ne raskaana olevia lennolle ja jos ei ota niin saakohan sen siirrettyä esim. vuodella eteenpäin, kun lahjakortti vanhenee ens kesänä. Tai kun on ollu puhetta et vuoden päästä mentäis talvella Alpeille, niin mitenköhän jos oon raskaana tai meillä on silloin vauva. Lähempiä aatteita herättää jo maaliskuinen Ruka-reissu appivanhempien kanssa. Jos tulisinkin raskaaksi juuri ennen enkä haluaisi silloin vielä paljastaa, niin miten saisin vältettyä esim. viinin juonnin etc. Todellisuus kuitenkin on siis se, että tuskin hoitoja aloitetaan ennen tuota reissua, koska laskin että ovulaatio osuisi juuri tuolle matkalle, joten hoitoja ei tietysti silloin voitaisi vielä aloittaa. Mutta kaikkea ongelmaa se pääkoppa jaksaa kehittää mulle.

Huomenna korkkaamaan uusi sali ja jos siitä saisi taas vähän muuta ajateltavaa, kun yritetään pistää kroppaa kuntoon kesää kohti. Rääkin aikana ei pysty ainakaan niin paljon raskaus juttuja miettimään.