Eilen saatiin sperma-analyysin tulokset ja niistä kohta. Täytyy ensin kertoa kuinka erilaisia paikkoja yksityinen ja julkinen puoli on ainakin yhdessä asiassa. Mieheni siis antoi ennen sytostaattien aloittamista näytteet spermapankkiin Naistenklinikalla. Siellä käteen lyötiin purkki ja osoitettiin, että tuossa on vessa, jossa voit käydä asian hoitamassa. Valitettavasti vielä ainakin yhdellä kerralla vessassa haisi viemäri..siitäpä sitten vaan tunnelmaan. Niin ja taisi välillä käydä joku sitä vessan ovea nykimässä, jos se olisi vapaana. Olisi multa jäänyt näyte antamatta. No nyt kun kävi yksityisellä puolella antamassa näytteen niin siellä oli oma huone, jossa nahkasohva, dvd-laitteet ja kymmeniä pornovideoita. Tuolla siis aikuisviihtyvyyteen hiukan erilailla panostettu.

Nyt sitten itse tuloksiin. Eli spermanäytteestä oli siis tarkoitus vaan tarkistaa siittiöiden määrä. No se olikin sitten hyvin selvä tulos, nimittäin puhdas nolla. Lääkäri oli puhunut lukeneensa jokin tutkimuksen, jossa oli joillakin saattanut mennä 20v. että siittiötuotanto oli käynnistynyt uudelleen. Joten meillä ei ole mahdollisuutta saada luonnollisesti lasta ainakaan nyt ja ehkä ei koskaan. Ainakin nyt tiedän, että oli järkevä päätös hakeutua hoitoihin. Emme ole siellä vain siksi, että olemme liian kiireisiä ja kaikki mulle heti-periaatteella. 

Lääkäri soittaa mulle huomenna mun verikokeista ja samalla sovitaan aika parin viikon päähän yhteiselle tapaamiselle, missä suunnitellaan hoidot. Vielä seuraavasta kierrostahan se ei onnistu, koska ollaan juuri kierron puolivälissä Rukalla viikko. Näin ollen hoidot käynnistyy sitten huhtikuun alusta.

Fiilikset? No, olihan eilinen tulos pettymys, vaikka sen mahdollisuus oli tiedossa. Jotenkin sitä vaan kuitenkin toivoi, että jos siellä olisi edes muutama elossa oleva heppu. Nyt kun tietää, että meidät mahdollisuudet lepää niissä huonoissa pakastetuissa siittiöissä. Mitäs sitten jos niitä sulatellessa todetaan siittiöiden kuolleen pakastuksessa. Pakastuksessa miellä on 7 olkea, tarkoittako se, että meillä on 7 mahdollisuutta yrittää ja sitten se on siinä? Pessimisti päässäni huutaa, valmistaudu siihen, että teille ei tule lapsia!

Nyt vaan toivottava, että minun tutkimuksissani ei paljastu mitään uutta ongelmaa. No huomenna selvinnee ainakin jotain.