Päätin tehdä tälle päivälle toisen kirjoituksen, jossa vähän listausta, siitä mitä tarvikkeita on tullut ostettua vauvalle. 

Kuten jo aiemmin kerroin niin vauvuissa päädyttiin Stokken Trailz- vaunuihin ja turvakaukaloon. Ne tulivatkin yllättävän nopeasti, tilauksesta noin 2 viikon päästä. Olen ainakin tällä hetkellä ostopäätökseen tyytyväinen, katsotaan sitten vielä miten käy tosipaikan tullen. 

Sain naapureilta ihan normi pinnasängyn, mutta lopulta mieleni ei enää tehnytkään laittaa sitä meille vaan päädyttiin ostamaan Leanderin baby cot sänky valkoisena ja siihen jo junior osatkin eli sänkyä saa muuteltua niin, että menee noin kouluikään saakka. Molemmat tykästyttiin siihen, on ulkonäöltä pikkasen erilainen kuin ihan normaali pinnasänky, vähön ehkä enemmän muotoilua. Näyttää paremmalta livenä kuin kuvissa. Lisäksi ostettiin samanmerkkinen valkoinen lipasto. Lipaston päälle vielä heidän hoitoalusta joka oli tosi miellyttävää pehmeään materiaalia, vähän kuin jotain vaahtomuovia. Näitä ostettiin 2 kpl harmaa ja vaaleansininen joista toinen tulee yläkertaan lipaston päälle ja toinen alakertaan vessaan. Näistä olen ihan innoissani, niiden pitäisi saapua meille parin viikon sisällä. 

Sitten ostin Stokken taitettavan kylpyammeen ja tuen siihen. Menevät pieneen tilaan kylppärissä, niin helpompi säilyttää. Syöttötuoliksi tuli ostettua valkoinen Stokken tripp trapp syöttötuoli ja siihen newborn set. Saadaanpa vauva sitten tarvittaessa pöydän viereen oman syömisen ajaksi, jos nyt antaa meidän joskus syödä rauhassa.

Sitten ostin Aventin sähkökäyttöisen rintapumpun ja heidän pari tuttipulloa ja tuttia. Ostin muutamat vaipat ja äidinmaidonkorvikkeet kotiin varalle. Sitten ostin itkuhälyttimeksi Nabbyn joka toimii siis puheminen kanssa. Saa nähdä, miten hyvin toimii.

Sitten on tullut osteltua vaatteita muutamaa kokoa, tosin vähän epäilen että ne pienimmät jää ehkä käyttämättä, mutta katotaan, miten käy.