Eilen oli toinen käynti Jorvissa. Vauva arvioitiin nyt 3900g ja kasvukäyrällä linjassa edellisten mittausten kanssa, mutta yläkäyrällä kulkee. Nyt oli pientä edistystä tapahtunut, kun paikat on auki, että lääkäri pystyi kuulemma kutittamaan vauvan päälakea. Kohdunkaulaa on kuitenkin vielä jäljellä. Kahtena yönä on vähän irronnut limatulppaa. Muuten sitten onkin hiljasta. Painetta on häpyluun takana ja nivuset hellinä. No mun tapausta oli tänään sitten lääkäreiden palaverissa mietitty ja olivat päätyneet siihen, että tässä vaiheessa ei käynnistetä. Kuulemma yritetään varmistua, että keuhkot ovat varmasti kypsät eikä hengitysvaikeuksia tulisi. Niinpä seuraava käynti on 8.11, jolloin katsotaan taas vauvan kasvu ja kohdunkaulan tilanne. Käski ottamaan sairaalakassin mukaan. Käynnistävät siis silloin tai sitten seuraavana päivänä eli laskettuna aikana, jos ei tuolloin 8.11 ole vapaata sairaalassa.

Näin ollen odottelu sen kun jatkuu. Lääkäri sanoi, että toki sallittuja on 3 s:ää eli siivous, seksi ja sauna. No nämä olleet käytössä, mutta ei ole saaneet synnytystä käyntiin. Toki onko niistä ollut apua paikkojen avautumisessa, niin tiedäpä sitä. No aattelin viikonloppuna käydä koiran kanssa metsässä samoamassa, jospa siitä lähtisi synnytys käyntiin. 

Rupeaa kyllä olemaan niin turhautunut olo. Eniten nuo kädet vaivaavat, kun oikeassa puolet toimintakyvystä hävinnyt. Nyt pitäisi kuulemma hommata vielä tukisukat turvotuksen takia, mutta miten mä saan ne jalkaan kun ei ole voimaa eikä varsinkaa puristusvoimaa käsissä. Täytyy siis aamuisin pyytää miestä laittamaan ne mulle. Ja tietysti käydä ostamassa ne ensin huomenna. Eipä tässä oo muuta vaihtoehtokaan kuin vaan odottaa ja toivoa, että vauva lähtisi itsekseen syntymään.