Ihmeiden aika ei ole ohi! Tosin pienellä tuurilla kyllä mentiin. Aloitin siis pe tekemään ovulaatiotestejä, jolloin odotetusti nega. La-aamuna oli myös nega, päätin että testaan vain aamuisin ja kerran päivässä. Mähän kun olisin ihan innokas testaamaan vaikka koko ajan ;) Illalla ennen nukkumaan menoa en voinut kuitenkaan vastustaa. Ajattelin vitsillä tehdä yhden testin. No piruvie sehän oli positiivinen. Kiva mennä nukkumaan kun en tiennyt, miten testitulokseen suhtautuisin. Ajattelin, että no testataan aamulla, että silloin varmaan myös positiivinen, jos huippu on nyt illalla alkanut. Su-aamun tulos negatiivinen, pakko oli vielä iltapäivästä koittaa ja negatiivinen sekin. Näin ollen tein sen loppupäätelmän, että ovulaatio oli lauantaina, jos en illalla olisi testannut niin olisi mennyt kokonaan ohi..Testeinä siis Clearbluen digitesti. Ovulaatio oireet oli kyllä viikonloppuna niin voimakkaat, etten edes muista vähään aikaan. Tai sitten en ole kiinnittänyt erityisemmin huomiota. Eilen oli kyllä niin älyttömän kipeä maha ja tuo oik.munasarjan puoli. Tänään ei enää mitään. Näin ollen oireidenkin perusteella uskon ovulaation tapahtuneen viikonlopun aikana.

Tänään sitten soittelin klinikalle. Varattiin perjantaille siirto, kun siirtopäivä määräytyi kaavion lh+ + 6vrk mukaan. Keskiviikkona alan käyttää lugesteroneja. Niitäkin onnistuin vielä paketin saamaan viime viikolla. Ovat siis apteekeista loppu, koska sille ei ole tällä hetkellä maahantuojaa, tuotetta kyllä olisi. Sinäänsä huvittavaa, että myös viimeksi kun oli siirto niin ne olivat tukusta loppu, mutta onnistuin vielä sitä saamaan, kun käytettiin 100mg isommalla annoksella kun 200mg oli loppu. Nyt siis taas 100mg käytössä, mutta pienemmällä annoksella eli 1 kaps aamuin illoin. 

Mietityttää sellainenkin, että juuri la harrastettiin seksiä, joten jos miehellä siittiöt ois palautunut niin periaatteessa olisi mahdollista luomustikin raskautua. Näin nyt tuskin on. Mutta tuli jo ajatus, että mitä jos tulis luomusti ja sit vielä siitä siirretystä;D No nöin nyt tuskin on, mutta kunhan leikittelin ajatuksella. En siis toivo kaksosia, että sen puoleen ei toivottua.

Perjantai aamuna saa toki vielä jännittää, että ilmoittavatko ettei mitään siirrettävää olekaan. No täytyy toivoa, että sieltä yksi sisupussi löytyisi, joka olisi valmis tarttumaan matkaan mukaan. Elämme jännittäviä aikoja siis. Tää on kyllä varsin piinallista puuhaa kaikkinensa. Taas pitää valmistautua useampaan hoitoon ja pettyksiin, eniten ehkä pelkään keskenmenoa, vaikka olisi tosi varhainenkin. Ystävillä oli tossa loppuvuodesta kohdun ulkoinen raskaus ja siitä seuranneet ongelmat. Sen löytyminenkin meni vielä viikolle 8 eli hyvin pitkälle. Nyt vaan ite pakko pitää taas suunsa kiinni. En jaksa sit monelle taas kertoa ja jakaa pettymystä. Vaikka toisaalta haluaisi sanoa kaikille, varsinkin ystäville. No kahdelle ystävälle kerroin, jotta on sitten jotkut kelle purkaa sydäntä tarvittaessa.

Nyt pikku päikkäreille, jotta jaksaa taas sitten touhuta tuon taaperoisen kanssa kun herää myös päikkäreiltä.