Tähän mennessä tuntemuksia, on pari nipistystä ehkä enemmän tossa keskellä alavatsaa, viime pas:ssa oli ehkä enemmän sivummalla. Muuten ei ookaan sit mitään oireita. Noita nipistyksiä ollut vaan ihan muutama päivässä. Jotenkin vaan oon jo luovuttanut. En jaksa uskoa, että tää iloksi tästä muuttuu. Oon lukenut ihan liikaa taas keskustelupalstoja ja tuntuu taas et ei näissä hoidoissa kukaan onnistu. Tai jos raskaus alkaa niin ainakin se paljastuu tuulimunaksi tai kohdun ulkoiseksi tai menee muuten kesken. Hirvee tuuri vaan meilläkin ollut tuon ensimmäisen raskautumisen kanssa. 

Kauheasti tullut taas omasta mielestä noita julkkisten raskaus-uutisia. Ne ärsyttää taas kyllä niin paljon. Samoin tuntuu, et kaupoissa sun muualla näkyy vaan koko ajan raskaana olevia. Vissiin luomuraskauksissa oli noin 25% mahdollisuus onnistua/kierto. Niin, miten ne kaikki muut vaan tulee raskaaksi tosta noin vaan ja sitten ne, joilla sitä oikein viimeiseen asti väännetään ja etsitään mahdollisimman optimaalista ajankohtaa ja olosuhteita, ei vaan onnistu.

Onkohan mulla endometrioosi levinnyt sitten ensimmäisen raskauden..Ja ikää toki tullut lisää, niin jos ne vaikuttaa nyt sitten hoitojen onnistumiseen. En tiedä, tai ehkä on tarkoitettu että meille tulee vain yksi lapsi. Enkä voi valittaa, tottakai ihan mieletön juttu, että meillä hän on. Onneksi silloin kaikki oikeasti meni hyvin. Oisin niin hajonnut atomeiksi, jos olisi vain tullut epäonnistumisia epäonnistumisien perään.