Tänään kun kävin laittamassa päivällä Lutinuksen niin asettimen päähän tuli limansekaista verta. Sen jälkeen vuotanut Lutinus-mömmön mukana vaaleanpunaista verta. Nytpä saa sitten ootella, että alkaako menkat, oonko vaan nirhassu asettimella limakalvoihin haavan, vai se mihin vähiten uskon eli kiinnittymisvuotoa. Vuotoahan oli ensimmäisessä raskaudessa, mutta taisi alkaa silloin 4-5 viikon välillä.

Eilen kävin PT:n kanssa salilla. Sen jälkeen vatsa "kramppaili" kotiin ajaessa. Ihan kuin ois tehnyt hirveen määrän vatsalihasliikkeitä, vaikka ei tehty yhtään. Tietysti tänään tuon vuodon nähdessä tuli se fiilis, että onko sitä eilen salilla ololla saanut jotain aikaiseksi. Kun ajattelee järjellä, niin ei näin voi olla, kun miettiin, miten moni raskaana oleva elää ennen kuin tietää olevansa raskaana.

No jos tähän nyt taas laittaisi oireita, mitä on ollut tähän mennessä. Nippailuja, menkkakipua välillä, alaselkäkipu/kankeus, närästystä jonkun verran, hirvee jano (tämä uutta) kun alan juomaan niin jano vaan kasvaa ja oon juonut huomattavasti enemmän kuin yleensä.

Katotaan, mitä paskaa huominen tuo tullessaan, joko sieltä kunnon vuoto alkaa.