No niin. Pää vähän sekaisin, mutta siis äskön juttelin meidän lääkärin kanssa. Hoidot rykästäänkin nyt käyntiin sit heti eli mennään huomenna käymään lääkärin luona. Siellä käydään hoidot läpi ja sen jälkeen hoitajalle ottamaan pistokoulutusta. Aloitetaan pistämään nyt sit jo näistä lähipäivinä alkavista menkoista eli pistot alkaa noin sunnuntaina, riippuen tietty miten pitkään menkkojen alku venyy.

Lääkäri naureskeli et alkaako liian nopeasti? Sanoin, että ei kai, kun onhan tätä kuitenkin siitä syksystä jo yritetty. Mulle kyllä sopii tällanen suoraan asiaan meno. Vihaan odottelua ja sitä oisi nyt tosiaan tullut, mikäli ei tästä yritettäisi. Sit jos ei heti tärppää niin sitten maaliskuu taukoa ja sit voi huhtikuussa kokeilla uudelleen. Päästään nyt ainakin sisään koko asiaan ja nähdään mitä tää on. Itse en jaksa uskoa, että ekalla tärppäisi. Ja tietysti täytyy myös toivoa, että ne pakastetut siittiöt on käyttökelpoisia. Muutenhan tää tyssää sit jo alkuunsa.

Mut näin ne hommat alkaa etenemään. Katsotaan mihin ne sitten johtaa. Nyt pursuan vaan intoa, kun ei tarvitsekaan odotella vaan päästään aloittamaan tämä matka. Se, miten henkisesti raskas ja pitkä tästä tulee, on arvoitus. Saa pitää peukut ja varpaat pystyssä, että meillä jossain vaiheessa natsaisi tää homma.

Ens yönä ei varmaan nukuta. No nyt mentävä taas opintojen pariin. Illalla ohjelmassa siis valmennuskurssi ja biologiaa pitäisi oppia/kerrata.