Tein ensimmäisen testin pp6 ja se oli puhdas nega. Voi että, mikä ärsytys siitä tuli. No okei, ajoissa tehty, mut jos vertaa alkion ikää edelliseen siirtoon niin silloin näkyi jo haalea viiva. Viikonloppu meni kummipojan nimiäisiin leipoessa, joten oli vähän muutakin ajateltavaa. Miehen sisko oli kylässä, en tietenkään voinu suoda saunasiideriä, kuten yleensä. Sit selittelin menkkakivuilla ja päänsäryillä, et oon ottanut lääkettä minkä kanssa ei saa ottaa alkoholia. Heitti heti, niin että et oo raskaana. Siihen että en, mikä nyt todennäköisesti pitää paikkansakin, mutta kun en halua yrityksistä kertoa, kun jaksa jakaa sitä pettymystä kaikkien kanssa. 

Tänään siis pp10 ja tein aamulla testin, niin puhdas nega taas. Usko kyllä mennyt täysin onnistumiseen, vaikka jossain vaiheessa oli toiveikas olo, että ehkä sittenkin on tärpännyt. Oireita, jotka nyt sitten johtunevat lugesteroneista todennäköisesti, on ollut vilunväristykset, päänsärky, menkkakivut, yhtenä päivänä jo luulin tuntevani jotain pientä pahanolon tunnetta tai nielussa sellanen jännä tunne, mikä siis oli myös ensimmäisessä raskaudessa. Menkathan olisi pitänyt alkaa eilen, mutta luget näyttää ainakin toistaseksi pitävän ne poissa. 

Pitäis ke aamuna soittaa klinikallekin, että jatkanko vielä lutinuksilla tähän perään perjantaihin asti. Mulla riittää siis luget ke iltaan. Mut jos on puhdas nega silloinkin, niin tarviiko vielä jatkaa, virallinen testi päivä siis perjantaina vasta. Tässä vaan vertaa edelliseen raskautumiseen, jossa tosiaan plussa tuli niin äkkiä tikkuun.. Jos ois edes joku haamujen haamu niin vois vähän toivoa pitää, mutta nyt kyl rupee olemaan aika maansa myynyt olo. Sit katoin, että jos nyt ylipäätänsä päästään siirtoa tekemään ens kierrosta, niin ollaan just piinaviikot appivanhempien kanssa reissussa joka tarkoittaa taas, että mitenkäs mä mitään sit juon. jaksaako keksiä jonkun selityksen, vai sanooko miten asia on. En vaan jaksaisi aiheuttaa pettymystä  yhtään kenelle muulle kuin itselleni ja miehelleni. Nyt jo niin luuseri olo. 

No katsotaan ke taas uusi puhdas nega tikkuun ja soitellaan sit klinikalle, että lopetellaanko jo tämä yritys..