Viime perjantaina käytiin lääkärissä juttelemassa tulevaisuudesta. Meillä on siis pakkasessa 4 top-alkiota ja 1 vähän huonompi alkio. Onnistumisprosentiksi antoi noin 30%/siirto. Päätettiin nyt yrittää seuraavaan luonnolliseen kiertoon, mikäli nyt sit mulla ovulaatio tapahtuu. Lisäksi alkionsiirto pitäisi osua arkipäiville kun eivät tee viikonloppuisin siirtoa. Joten tästä tää kalenterin kyttäys taas alkoi.

Miten sitten konkreettisesti asioiden pitäisi edetä? Ilmoitan kun kuukautiset alkavat, no alkoivat nyt illalla kunnolla eli täytyy huomenna soittaa klinikalle ja sopia noin kp 10 ultra, jossa katsotaan löytyykö follikkelia munasarjoista. Mikäli löytyy ja kaikki ok, niin sitten alan kotona tehdä ovulaatiotestejä. Kun se näyttää plussaa, niin sitten yhteys klinikalle jolloin voidaan sopia 6 päivän päähän alkionsiirto. No itse kun lasken ja arvioin kiertoa ja mahdollista siirtopäivää niin yllätys, yllätys viikonlopulle osuu. No täytyy toivoa, että ovulaatio heittää päivän kaks suuntaan tai toiseen. 

Niin ja sitten joudun käymään verikokeessa, jossa katotaan paastoverensokeri. En siinä sitten tajunnut kysyä, että mikäli on edelleen koholla niin mitäs sitten tehdään.. No selvinnee sitten myöhemmin. Täytyy ens viikolla käydä verikokeessa.

Joten nyt sit alkaa tää stressaaminen taas vähän kaikesta. Huhhuh. Eilen pistin ovistestit tilaukseen, otin nyt sit clearbluen testit, niin ei tarvitse viivoja tulkita. Odotellaan vaan hymynaamaa. Lisäksi tilasin pari raskaustestiä jo valmiiksi, kun tiedän että jos siirto tehdään niin kuitenkin testaan jo ennen kuin verikokeeseen menisin. Lääkityksenä, jos päästään siis siirtoa yrittämään, on vaan Lugesteronit.

Näillä siis mennään nyt eteenpäin. Huomenna soittelen sitä ultrausaikaa ja katsotaan, miten sitten edetään.