Olotila, no edelleen tulee sellaisia menkkakipumaisia kipristyksiä mahaan. Tuntuu, että nuo nivuset on myös kipeät välillä. Taas oli päivällä pakko nukkua päikkärit kun väsytti niin paljon. Paleltanutkin aina välillä edelleen. Luettuna taas liikaa blogeja joissa ollaan tultu raskaiksi. Vertailtu oireita, mieli tehdä raskaustesti lisääntyy. Toisethan on näyttänyt testailleen pitkäänkin ennen varsinaista päivää. En tiedä onko vielä järkevää testailla, enkä tiedä auttaako henkisesti jos tietää jo tosi aikaisin, että ei ole raskaana kuin odottaa sinne lähelle varsinaista testipäivää. Tää tekee mut hulluksi!!!

Viime yönä olin sitä mieltä, että olen raskaana ja aamulla sitä mieltä et en ole. Okei enää 5 päivää ja tulos on selvillä. Mitäs sitten tehdään. No, jos ollaan raskaana niin sit aletaan jännittää varhaisultraa jossa varmistuu sit, että siellä on oikeasti jotain. Sit taas jos en ole, niin ollaan helvetin pettyneitä ja epäonnistunut olo. Sen jälkeen pitäisi unohtaa hetkeksi koko juttu, koska tästä kuusta ei yritetä siirtoa. No sit on talvilomalla varmaan vedettävä pikku-kännit, että saa asian nollattua. Sit pitäis miettiä sanotaanko anopille jotain vai ei. 

Ens viikosta tulosta melkoinen kun on 6 päiväinen työviikko. Jos tää väsymys jatkuu niin päivistä tulee kauheita. Toisaalta loppuviikosta loppuu sit luget joten jos se väsymyskin sit helpottaa, koska ne todennäköisemmin aiheuttaa sitä. Kouluakin olisi kahtena iltana. Hmm..ehkä mä huomenna ostan testejä kotiin vaikka vaan varalle ja mietin sit päivä kerrallaan milloin teen vai teenkö. Joopa joo..ihan kuin jättäsin ne tekemättä.