Jopas on aikaa kulunut viimeisestä kirjoittelusta. No väsymys on ollut sellainen, että työpäivän jälkeen ei ole ihmeitä jaksanut tehdä. Nyt alkaakin vika viikko töitä ennen kesälomaa. Sitten saakin lomailla 4 viikkoa ja sen jälkeen olisi 3 viikkoa vielä töitä ja sitten äippälomalle. Uskomatonta, että nyt ollaan jo tässä vaiheessa. 

Käytiin rakenneultrassakin ja siellä myös sanottiin pojan olevan tulossa. Esitteli vielä kivekset ja pippelin todisteeksi, tosin itse siitä kuvasta ei kyllä olisi niitä osannut tulkita. Aktiivisempi möyrijä vauvasta on myös tullut. Potkii pitkin päivää ja möyrii muutenkin. Mies ei ole kuin pari potkua tuntenut mahan päältä. Jäävät niin hennoiksi vielä varmaan tuon istukan takia. 

Raskausdiabetes on pysynyt kohtuu kurissa, nyt vaan aamuarvot meinaa nousta eli aamupalaksi voin syödä vain viipaleen ruisleipää ja lasin vettä. Kaikki muu nostaa arvoja. Paastoarvot ovat myös kohonneet yön jäljiltä. Nyt niitä yritetään saada hallintaan pitämällä iltapalan ja aamupalan väli mahdollisimman lyhyinä. Tosin huomasin viime viikolla, että arkisin kun oli aamuvuoroja niin arvot oli korkeammat kuin esim. viikonloppuina kun sai nukkua pidempään ja viikonloppuna tuli paastolle aikaa yli 9 tuntia, mikä olisi mulla se maksimi tällä hetkellä. En tiedä voiko arvot johtua tuosta..No ensi viikolla näkee kun on lomalla, että miten arvot alkavat asettua. 

Vielä en ole kertaakaan käynyt Jorvissa diabeteksen takia. Olen vain ollut sähköpostiyhteydessä sinne. Saa nähdä haluavatko jossain vaiheessa nähdä ja katsoa vauvan kasvua. Ehkä myös kutsuvat käymään jos noi arvot nyt ei ala pysyä kurissa.

Vieläkään ei ole tullut hankittua mitään tavaroita vauvalle. Jospa sitä nyt lomalla saisi aikaiseksi. Tosin ehkä tehdään ensin muutto huoneesta toiseen niin on sitten tila mihin laittaa tavarat paikoilleen. Nyt olen sentään vähän jaksanut aktivoitua ja katsonut mitä tavaroita haluan ostaa. Sittenpä ne ei tartte kuin käydä hommaamassa. Kauheasti sitä kyllä tarvitsee kaikenlaista. Toki kaikkea ei tarvitse nyt vauva vaiheessa heti. Mulla vaan meinaa olla tapana hommata sit kaikki kerralla, mutta jospa sitä nyt osaisi olla järkevä ja ostaa ensin vaan ne tavarat, mitä oikeasti heti tarvitsee ja muita sitten iän ja tarpeen mukaan.

Vieläkään ei mulla ole vauvakuumetta, eikä sellaista ehkä mulle tulekaan. Kun nään muita vauvoja niin ei ne mussa herätä mitään sen ihmeämpää tunnetta, ne on vaan vauvoja. Oma on sitten varmasti oma ja siitä on innoissaan. Nyt on siis viikkoja täynnä 23+5. Maha kasvaa musta jotenkin nyt koko ajan lisää. Hommasin tukivyön lenkkeilyä varten, kun tuntuu että kävellessä vatsa tärähtelee ja hyllyy sen verran, että tuntuu inhottavalta. Toiveena ois nyt kesälomallakin käydä rauhassa kävelemässä metsälenkkejä koiran kanssa. Saa nähdä onnistuuko. No rauhallinen vauhti ja paljon taukoja voi olla onnistumisen avaimet.

Mieskin kävi tossa kontrollissa ja kaikki arvot kunnossa, tosin vähän anemiaa, niin syödään nyt molemmat sit rautaa :) Mutta nyt vähän reilu vuosi hoitojen päättymisestä. Nyt kontrollien välit venyy noin 4kk pituisiksi seuraavan vuoden ajaksi. Toki seuraavat kontrollitestit on marraskuun alussa, niin saa nähdä joutuuko päiviä siirtämään jos ollaan synnyttämässä silloin.

Nyt vielä hetki aikaa levätä ja sitten töihin iltavuoroon ihmettelemään. Työtakinkin unohdin pe ottaa mukaani joten nyt siellä odottaa likainen työtakki. No täytyy katsoa jos sitä laittaisi pienemmän takin päälle ja olisi sitten vaan takki auki. Mulla kun ei ole kuin se yksi äitiystyötakki töissä. No täytyy katsoa, mikä tilanne.